Незважаючи на особливі умови праці та реалії сьогодення ,кваліфікаційна пробна робота для здобувачів освіти групи № 42 пройшла успішно та стала ще одним етапом професійного зростання. Згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт кожен учень отримав завдання ,яке відповідає рівню кваліфікації кухаря v розряду. Майбутні фахівці творчо підійшли до оформлення страв, використовуючи новітні технології в кулінарії. Презентували страви з молекулярною ікрою, квітами з рисового папіру, кружевним чипсом та листочок декор.
Найкраще вдалося виконати завдання : Лозі Аліні, Котляр Вікторії, Антипенко Тамілі, Грищенко Альбіні, Євтушенко Каріні, Лапоноговій Олені, Коляді Інні. Окрошка м’ясна, риба запечена з овочами, смажене м’ясо порційними шматками, язик відварний,,салат-коктель були представлені на розсуд кваліфікаційної комісії. Презентація страв була неперевершена,дегустація пройшла на високому рівні.
Вітаємо наших найкращих студентів з успішною здачею кваліфікаційної пробної роботи. Бажаємо успіхів та здійснення мрій.