Кухар – це людина, професією якої є приготування їжі.Примітивна кулінарія, якою вона була у первісних народів, пройшла довгий і важкий шлях свого розвитку, перш ніж, нарешті, перетворилася у вишукану кулінарну майстерність, увібравши в себе досягнення сучасної науки і техніки.
Кухар готує супи, другі страви, іншу їжу. Знає, як правильно зберігати продукти, готує різні страви за рецептами і вміє оформляти приготоване.
Смачно поїсти любить кожен, значить, вмілий кухар без роботи ніколи не залишиться. Сьогодні майстри сковорідок і каструль затребувані на ринку праці, як ніхто інший.
Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Він повинен володіти тонкими смаковими відчуттями та добре розвинутим почуттям міри; має бути швидким, спритним, зібраним, відчувати форму, лінію, колір.
Винахідливість, тонкий естетичний та художній смак, знання законів поєднання кольорів, форми продуктів дає можливість кухарю витончено, зі смаком оформити страву.
Пропонуємо майстер – клас з використанням технології «ф’южн». Кухня «ф’южн» – це сучасний кулінарний стиль, який поєднує елементи різних гастрономічних традицій і створює нові унікальні смакові поєднання.
Професія кухар – завжди цікаво і смачно.
Пам’ятай: тільки ти відповідаєш за своє майбутнє. Не зволікай, стань висококваліфікованим кухарем.

