Пробне ЗНО відмінили. Постанова уряду.

Кабінет Міністрів вніс зміни до постанови №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів, якою встановлено карантин з 22 травня до 22 червня 2020 року».

Зміни до постанови Кабінету Міністрів внесені 12 червня і оприлюднені на сайті Урядового порталу.

Відповідно до затверджених змін, пробне ЗНО виключено із переліку заходів, проведення яких дозволено у період карантину (у підпункті 4 пункту 3 постанови №392 виключено слово «пробне») .

Виходячи з цього, на період дії карантину, який триватиме до 22 червня, буде заборонено відвідування закладів освіти її здобувачами для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Як відомо, дві сесії пробного ЗНО мали бути проведені 15 та 17 червня 2020 року.

МОН пропонує пройти пробне ЗНО онлайн.

Український центр оцінювання якості освіти закликав учасників пробного ЗНО не приходити на пункти тестування 15 і 17 червня.

 Шановний, Анатолію Григоровичу! Вітаємо Вас з Днем народження! Ми щиро бажаємо, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості… Але головне, щоб у потрібну хвилину у Вас завжди було те, що Вам потрібно. Гарного настрою, […]

Нехай наші небеса завжди залишаються синіми, а поля – золотими від врожаю. Пишаймося нашим прапором, який відображає силу та красу України, нехай він завжди буде символом нашої єдності!

Нещодавно Міністерство освіти і науки України у співпраці зі Швейцарсько-українським проєктом DICIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в м. Львів організувало форум з питань співробітництва освіти, бізнесу та влади в контексті реформ професійної (професійно-технічної) освіти та профільної середньої освіти в Україні. Форум «Партнерство освіти, бізнесу та влади заради відновлення та розвитку України: місія (не)здійсненна» передбачав […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x