На крилах кохання

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина.
День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.
В Лебединському вищому професійному училищі лісового господарства, пройшла низка загальноучилищних заходів, присвячених Дню святого Валентина. Святково прикрашені фойє та глядацька зала училища вже при вході всім задавали піднесеного настрою.
Яскравою культурно-мистецькою подією став концерт учасників художньої самодіяльності училища. Свої виступи присутнім в залі подарували:.вокальний ансамбль «Співограй», керівник Наталія Суховій, драматичний колектив «Майстри», керівник Олена Демиденко, хореографічний ансамбль «Соняшник», керівник Ірина Усенко, а також солісти: Анастасія Радченко, Іринв Саєнко, Богдан Усик, Богдана Бугайова. Юлія Сердюченко, Вікторія Ставицька, Ольга Іванова, Тетяна Лисак, Олена Демиденко.
Щиро, різнобарвно, з гарним настроєм училищна родина на чолі з директором Трояном А.Г. відзначила День святого Валентина.
Вітаємо зі святом! Бажаємо Вам, дорогі учні та викладачі училища, всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

 Шановний, Анатолію Григоровичу! Вітаємо Вас з Днем народження! Ми щиро бажаємо, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості… Але головне, щоб у потрібну хвилину у Вас завжди було те, що Вам потрібно. Гарного настрою, […]

Нехай наші небеса завжди залишаються синіми, а поля – золотими від врожаю. Пишаймося нашим прапором, який відображає силу та красу України, нехай він завжди буде символом нашої єдності!

Нещодавно Міністерство освіти і науки України у співпраці зі Швейцарсько-українським проєктом DICIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в м. Львів організувало форум з питань співробітництва освіти, бізнесу та влади в контексті реформ професійної (професійно-технічної) освіти та профільної середньої освіти в Україні. Форум «Партнерство освіти, бізнесу та влади заради відновлення та розвитку України: місія (не)здійсненна» передбачав […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x