ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ 2024

3 січня 2024 року у ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства» відбулися педагогічні читання, які були спрямовані на виконання навчально-методичної проблеми закладу  «Інноваційні  підходи до навчання в процесі підготовки робітничих кадрів , як ефективні засоби розвитку компетенцій здобувачів освіти»  на основі використання   сучасних педагогічних та інформаційних технологій.

Педагогічні читання − одна із традицій та невід’ємна частина методичної роботи училища, визначаються як форма науково-методичної роботи колективного вивчення та обговорення методичної проблеми закладу  та актуальних науково-методичних проблем  із узагальненим висвітленням педагогічних досвідів, що сприяють розвитку професіоналізму педагогів.


 До уваги присутніх на педагогічних читаннях були представлені презентаційні матеріали та  доповіді на теми:

1. Інноваційні підходи  до виробничого навчання в процесі  підготовки робітничих кадрів, як ефективні засоби розвитку компетенцій здобувачів освіти.                                                                      (Лисянська А.Г.)

2.Формування компетентнісного підходу у навчанні на уроках загальноосвітньої підготовки з використанням інноваційних технологій (Курило А.О., Дудник Т.І.., Мартинюк А.В.)

3. Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти і освітньої діяльності.

(Верхова О.М., Сердюк В.М., Масенкова С.С.)

4. Інноваційні підходи  до виробничого навчання в процесі  підготовки робітничих кадрів 

(Гришанова Н.М., Антонюк О.А.)

5. Ефективні засоби розвитку компетенцій здобувачів освіти.

(Приходько В.В, Попов О.Ю.)

6.Впровадження інноваційних технологій у роботі  бібліотеки    навчального  закладу

(Абрамова А.В.)

Цьогорічні педагогічні читання пройшли на досить високому методичному та науковому рівні, викликали масу зацікавленості та обговорення, так як теми педагогічних читань були дуже актуальні. Доповідачі ділилися досвідом роботи із запропонованих тем, використовуючи  свої  презентації .
 

 Шановний, Анатолію Григоровичу! Вітаємо Вас з Днем народження! Ми щиро бажаємо, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості… Але головне, щоб у потрібну хвилину у Вас завжди було те, що Вам потрібно. Гарного настрою, […]

Нехай наші небеса завжди залишаються синіми, а поля – золотими від врожаю. Пишаймося нашим прапором, який відображає силу та красу України, нехай він завжди буде символом нашої єдності!

Нещодавно Міністерство освіти і науки України у співпраці зі Швейцарсько-українським проєктом DICIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в м. Львів організувало форум з питань співробітництва освіти, бізнесу та влади в контексті реформ професійної (професійно-технічної) освіти та профільної середньої освіти в Україні. Форум «Партнерство освіти, бізнесу та влади заради відновлення та розвитку України: місія (не)здійсненна» передбачав […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x