Кваліфікаційна пробна робота з професії “Кухар”

Здобувачі освіти групи № 25 за професією «Продавець продовольчих товарів, кухар» відпрацювали навчальні плани та програми, закріпили отримані знання та вміння під час виробничої практики, яка проходила на підприємствах громади.

Завершальним етам виробничої практики є  кваліфікаційна пробна робота. Здобувачі освіти готували холодні страви та закуски, перші страви, другі страви, солодкі страви та напої, вироби з тіста,  які є характерними для традиційної української кухні. Основні вимоги до пробрих робіт – це дотримання технології приготування, санітарних вимог, креативність, оригінальність подачі та оформлення страв, а також адаптація стародавніх рецептів до сьогодення. Здобувачі освіти підтвердили свої практичні уміння на присвоєння ІV розряду з професії “Кухар”, представивши страви на розсуд комісії: «Борщ по-лебединськи з равликовим м’ясом», «Картопля фарширована грибами з ягідним соусом», «Банани з вершками», «Яйця фаршировані грибами», «Присканці з яблуками та чорничним джемом» та ін.

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІПредмет закупівлі: ДК 021:2015: 15000000-8 Продукти харчування (напої, тютюн та супутня продукція)Обґрунтування доцільності додаткової закупівлі продуктів харчування.Для виконання зазначених завдань/функцій Замовник повинен, зокрема, забезпечити себе необхідними продуктами харчування з метою здійснення харчування для здобувачів освіти Державного професійно-технічного навчального закладу «Лебединське професійне училище […]

Розміщуємо інформацію про проведення закупівлі – «Електрична енергія» за предметом код ДК: 2015 09310000-5 – «Електрична енергія» (з розподілом) із застосуванням процедури відкриті торги з урахуванням «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів […]

12 грудня 2024 року підбито підсумки ІІІ етапу XХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.За перемогу змагалися 27 знавців рідної мови із 21 закладу професійної (професійно-технічної) освіти області.Серед здобувачів освіти ІІ курсу І почесне місце здобув Максим УДОД, якого підготувала викладач української мови Анна КУРИЛО.Адміністрація, педагогічний та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x