Здобувачі освіти групи № 25 за професією «Продавець продовольчих товарів, кухар» відпрацювали навчальні плани та програми, закріпили отримані знання та вміння під час виробничої практики, яка проходила на підприємствах громади.
Завершальним етам виробничої практики є кваліфікаційна пробна робота. Здобувачі освіти готували холодні страви та закуски, перші страви, другі страви, солодкі страви та напої, вироби з тіста, які є характерними для традиційної української кухні. Основні вимоги до пробрих робіт – це дотримання технології приготування, санітарних вимог, креативність, оригінальність подачі та оформлення страв, а також адаптація стародавніх рецептів до сьогодення. Здобувачі освіти підтвердили свої практичні уміння на присвоєння ІV розряду з професії “Кухар”, представивши страви на розсуд комісії: «Борщ по-лебединськи з равликовим м’ясом», «Картопля фарширована грибами з ягідним соусом», «Банани з вершками», «Яйця фаршировані грибами», «Присканці з яблуками та чорничним джемом» та ін.