«Професія «Кухар, кондитер» на сторінках художніх книг» під такою назвою проведений бібліотечний урок. Здобувачі освіти груп кухарської справи здійснили екскурс в історію виникнення професії, дізналися цікаві факти про приготування їжі та відомих шеф-кухарів України, були активними під час проведення інтерактивної гри «Страви козаків» та вікторини «Українські народні страви».
Бібліотекар Абрамова Аліна ознайомила присутніх з відеооглядом найкращих художніх книг українських та зарубіжних письменників з кулінарії, які дають можливість поринути в дивовижний світ кухарського мистецтва. Саме ці книги користуються шаленою популярністю, бо кулінарія – це не лише точна наука, де все зважено, вивірено та розраховано, а ще й історії, традиції, подорожі, пригоди, зустрічі з цікавими людьми і навіть любов.