Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. Потрібно мати хист, щоб творчо поєднати смак, запах і форму. Він готує кондитерські вироби, креми, шоколадки, печиво, бізе, помадки, начинки, тістечка, торти…
Окрім цього майстер оздоблює свій шедевр багатокольоровими візерунками, з роздільним розміщенням дрібних і середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів. Всі вони гарно оздоблені і, звісно, смачні та поживні. У цьому мали нагоду переконатися відвідувачі майстер класу «Вітання Жінці», який презентували здобувачі освіти груп № 15 та № 32 за професією «Кухар, кондитер» разом з майстрами виробничого навчання Гришановою Наталією та Дубиною Ларисою ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства»