Професія кондитера – праця художника!

Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. Потрібно мати хист, щоб творчо поєднати смак, запах і форму. Він готує кондитерські вироби, креми, шоколадки, печиво, бізе, помадки, начинки, тістечка, торти…


Окрім цього майстер оздоблює свій шедевр багатокольоровими візерунками, з роздільним розміщенням дрібних і середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів. Всі вони гарно оздоблені і, звісно, смачні та поживні. У цьому мали нагоду переконатися відвідувачі майстер класу «Вітання Жінці», який презентували здобувачі освіти груп № 15 та № 32 за професією «Кухар, кондитер» разом з майстрами виробничого навчання Гришановою Наталією та Дубиною Ларисою ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства»

 Шановний, Анатолію Григоровичу! Вітаємо Вас з Днем народження! Ми щиро бажаємо, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості… Але головне, щоб у потрібну хвилину у Вас завжди було те, що Вам потрібно. Гарного настрою, […]

Нехай наші небеса завжди залишаються синіми, а поля – золотими від врожаю. Пишаймося нашим прапором, який відображає силу та красу України, нехай він завжди буде символом нашої єдності!

Нещодавно Міністерство освіти і науки України у співпраці зі Швейцарсько-українським проєктом DICIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в м. Львів організувало форум з питань співробітництва освіти, бізнесу та влади в контексті реформ професійної (професійно-технічної) освіти та профільної середньої освіти в Україні. Форум «Партнерство освіти, бізнесу та влади заради відновлення та розвитку України: місія (не)здійсненна» передбачав […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x