Всесвітній день боротьби зі СНІДом!

Щорічно 1 грудня у світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Всесвітній День боротьби зі СНІДом вперше відзначили 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я. Тоді, на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн, прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІДу. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно у межах акції «16 днів проти насильства». Головна мета — звернути увагу суспільства на цю проблему.
        З метою надання інформації про ВІЛ/СНІД, шляхи його передачі,  розвінчування міфів, привернення уваги до проблеми,  класними керівниками Діденко Л.І. проведена година спілкування «Зупинись. Замислись. Проінформуй». Біблотекар Абрамова А.В. підготувала виставку «Не дай СНІДу шанс».

      Символ Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – червона стрічка, яка символізує пам’ять про людей, життя яких забрав СНІД. Також вона є символом боротьби із захворюванням і надії на те, що незабаром знайдуть ліки від «чуми XXІ століття».
      Соціальний педагог Ткаченко І.О. з учасниками освітнього процесу підтримали День боротьби, вдягнувши символ – червону стрічку.

 Шановний, Анатолію Григоровичу! Вітаємо Вас з Днем народження! Ми щиро бажаємо, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості… Але головне, щоб у потрібну хвилину у Вас завжди було те, що Вам потрібно. Гарного настрою, […]

Нехай наші небеса завжди залишаються синіми, а поля – золотими від врожаю. Пишаймося нашим прапором, який відображає силу та красу України, нехай він завжди буде символом нашої єдності!

Нещодавно Міністерство освіти і науки України у співпраці зі Швейцарсько-українським проєктом DICIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в м. Львів організувало форум з питань співробітництва освіти, бізнесу та влади в контексті реформ професійної (професійно-технічної) освіти та профільної середньої освіти в Україні. Форум «Партнерство освіти, бізнесу та влади заради відновлення та розвитку України: місія (не)здійсненна» передбачав […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x