4 січня 2024 року в рамках державної кваліфікаційної атестації була проведена кваліфікаційна пробна робота у здобувачів освіти групи № 42 з професії «Кондитер», майстер виробничого навчання Масенкова С. С.
Здобувачі освіти, після закінчення виробничої практики, продемонстрували практичні вміння та навички згідно переліку кваліфікаційних робіт, які відповідають рівню кваліфікації кондитера 3 розряду.
Майбутні професіонали відповідально та творчо підійшли до оформлення виробів, використовуючи новітні технології в кондитерській справі. Для їх приготування потрібно знати певний набір рецептів, технологію приготування, дотримання правил безпеки та санітарних норми, правила подачі виробів.
На розгляд членів комісії були представлені вироби з дріжджового тіста: пироги печені з різними начинками, ватрушки, розтягаї, кулебяки, а також смачні вироби з бездріжджового виду тіста: млинці, трубочки вафельні, пряники, бісквітні рулети та торти.
Дякуємо ЗСУ за можливість успішно провести кваліфікаційну пробну роботу.