Торти та тістечка – традиційні святкові вироби, прикраса ювілеїв, банкетів та сімейних урочистостей. Існує безліч версій історичного походження смаколиків. За однією з них, перший торт був випечений в Італії. Недарма сама назва цього кондитерського виробу походить від італійського слова «torta», що означає скручення, звивистість і символізує хитромудрі кремові прикраси. За іншою версією, торт має східне походження. Торти та тістечка стали продуктом масового попиту і споживання на рубежі 19-20 століть. До цього часу вони були розкішшю, дозволити собі яку могли не всі.
Для того, щоб приготувати їх потрібно знати певний набір рецептів,види технологічного обладнання, санітарні норми і правила та багато іншого. Вам подобаються незвичні торти та тістечка? Можливо Ви навіть готуєте їх і маєте свій фірмовий рецепт? А чи знаєте Ви все про продукти, складові та начинки з яких готують кондитерські шедеври? Цікаво? Пропонуємо переглянути майстер-клас «Приготування вафельного тіста та вироби з нього».